donderdag 7 mei 2015

Tassen voor moederdag

Een cadeau voor Moederdag is altijd bijzonder. Weet je nog niet wat je gaat kopen voor Moederdag, geen probleem. Stylizzy heeft haar mooiste tassen voor je uitgezocht!

Tas voor de fashionable moeders
Volgt je mama de allerlaatste modetrends? Dan heeft Stylizzy de perfecte tas voor haar: de mintgroene shopper! Een handige mooie tas voor een mooie prijs. Deze shopper is voorzien van een ritsvak om kleine accessoires makkelijk in terug te kunnen vinden, verstelbare schouderband
en magneetsluiting.

Tas voor de werkende moeders
Een moeder heeft een goede business tas nodig. Stylizzy verkoopt een
hippe schoudertas in denim kleur. Deze trendy tas heeft een inhoud van 14 liter en is geschikt voor a4 documenten. Zo kan je moeder hip naar haar werk!

Tas voor de sportieve moeders
Of je moeder nou gaat zwemmen of fitnessen, een praktische, ruime tas is een must! Deze trendy en sportieve tas van Stylizzy heeft lederen handvatten, een inhoud van 30 liter, een stevige onderkant en een verstelbare en gestoffeerde schouderband. Met deze tas maakt jouw moeder de blits in de sportschool.


Tas voor elegante moeders
Stylizzy verkoopt elegante avondtasjes, die de feestelijke outfit van je moeder compleet maakt. Deze tassen zijn geschikt voor feestjes, bruiloften of een avondje uit. Heel bijzonder is het gebruik van maisschillen, die de tas een natuurlijke look geven.



Tassen voor de fulltime moeder
De shopper tas, in deze tas kan je moeder veel spullen meenemen. Dit ruime model is geschikt om boodschappen te doen maar ook voor een dagje weg of een middagje winkelen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten